2011. július 30., szombat

Ditrói Csiby Éva - A RÖVIDTÁVFUTÓ MARATONJA (ÚJ!) - Jelenlegi ára: 2 669 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
230800
Ditrói Csiby Éva
A RÖVIDTÁVFUTÓ MARATONJA (ÚJ! )
A kortárs magyar irodalom a mai napig adós a kommunizmus bűneinek bemutatásával, egyéni sorsokon keresztül, a szépirodalom eszközeivel. A megjelent művek, filmek, drámák az 1956-os forradalmi eseményekre és az azt követő megtorlásokra összpontosítanak, azt a hamis képzetet keltve azokban, akik nem felnőttként élték át a korszakot, hogy a vidám barakk mindenki számára az volt. Hisz azok, akik ellenálltak vagy nem voltak képesek együttműködni a rendszerrel, titkaikat a sírba vitték, s legtöbbször még a családtagok sem tudtak a meghurcoltatásaikról.
E könyv főszereplője, Tamás azon kivételek közé tartozott, akik haláluk előtt fontosnak tartották kimondani az igazat. Azt, hogyan sikerült a ' 60-' 70-es években Magyarországon egy ígéretes sporttehetséget kiiktatni a ,, normális" emberek társadalmából azért, mert nem volt képes igent mondani. Környezete ezért bolondnak hitte, pedig ő beavatott volt.
Tamás története ugyanakkor egy sírig tartó szerelem krónikája is, hisz a diktatúra gyakran gátlástalanul felhasználta vagy szétzúzta az emberek legbensőbb érzelmeit.
A hiteles történetben az olvasó nemcsak a kádári konszolidáció időszakába nyer bepillantást, hanem a kilencvenes évek zavaros, útkereső korszakáról - a ,, rendszerváltás" hajnaláról - is képet alkothat egy külföldi fiatal lány hányattatásain keresztül, a magyar fővárosban. S a két különböző korú és neveltetésű csalódott ember találkozása, összezártsága, egymásra utaltsága, vitái rávezetik az olvasót arra, hogy a földrajzi határok lebontása nem elégséges. Az emberek között mesterségesen felállított kerítések ledöntése sokkal fontosabb ennél.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 669 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 18:07
. Ditrói Csiby Éva - A RÖVIDTÁVFUTÓ MARATONJA (ÚJ!) - Jelenlegi ára: 2 669 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése