2011. augusztus 30., kedd

Kévés György: Egy távolba tekintő építész - Jelenlegi ára: 1 230 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Egy távolba tekintő építészA könyv listaára: 1500 Ft. Leírás:
Tipikus városi építész Kévés György, akinek konstruktivista tervezői szemléletében nemes magyar hagyományok élnek tovább. A jelentős nemzetközi tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkező tervezőt Dvorszky Hedvig művészettörténész kérdezte a Magyarnak lenni könyvsorozat képviseletében. A beszélgetés során a szinte regényes életút mellett kibontakozik a fél évszázados építészi pályafutás is. Kévés Györgynek édesapja elvesztésével nagyon korán, kétévesen osztályrészül jutott az árvaság, majd 1945 után székesfehérvári házuk lebombázásával a hontalanság is. Testvérei a tengerentúlra emigráltak, ő mégsem szakadt el hazájától, és a nehézségeket vállalva termékeny és szakmailag elismert életművet mondhat magáénak. A kis beszélgetőkönyv közepén néhány fekete-fehér fotó erejéig vizuálisan is megismerkedhetünk munkáival. A bevezetőben egy művészbarát, Fajó János metszően éles, de szeretettől áthatott írása olvasható a Kévés Galéria tizedik évfordulója alkalmából. A jövőről szólva, a globalizáció árnyékában nem véletlenül merül fel a kérdés: lesz-e még szükség magyar építészre? ISBN: 978-963-662-341-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 230 Ft

Az aukció vége: 2011-09-03 22:04
. Kévés György: Egy távolba tekintő építész - Jelenlegi ára: 1 230 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése