2011. szeptember 28., szerda

Családi Ház 70nm Mélyen áron alul!!!! - Jelenlegi ára: 2 200 000 Ft

Árverésre bocsátom saját tulajdonomban lévő tehermentes ingatlanomat!!!  
Amit tudni kell róla:
Teljes felujitáson ment keresztül!!!
Újra van vezetve a viz rendszer,
ujra van huzatva az elektromos hálózat,
vadonat uj fürdöszoba,
2 db vadonaúj 1 éve rakott csempe kályha gondoskodik a fütésről,
teljesen körül lett szigetelve (dryvitozva) ezért nincs most a külseje kifestve, igy az uj tulaj olyan szint ad neki amilyet szeretne.  A rezsi költség rendkivül alacsony!!
A központi csatorna hálozatrais rá lett kötve hivatalosan. Gáz csonk az udvarban, Internet, Müholdas tv a lakásban!! Gyönyörü kerti tóval az udvaron!!
Részben butorozva, fiatalos szinekkel kifestve eladó 2200nm estelken, anyaga tégla és vályog vegyesen,  kerti tóval az udvaron valamint gyümölcsfákkal és melléképületekkel. Igy kiváló családoknak, fiatal házasoknak és bárkinek aki egy kis nyugodtságra vágyik.
A lakásban található: 1 nagy szoba, 1 kis szoba, egy konyha, egy fürdő szoba, egy wc, valamint egy nagy tágas gyönyörü folyosó ami szabadon kialakitható bárminek (nekem régen hangstudiónak volt megcsinálva)
Maga a város ahol található: Komádi 6000 lakossal, 4óvodával, 3iskolával, 1gimnáziummal, valamint rengeteg üzlettel, benzinkutakkal, muzeummal rendelkezik, és maga az eladó ingatlan a város főutcáján található a legnyugodtabb legcsendesebb környéken.
KÉREM OLYAN LICITÁLJON AKI KI IS TUDJA FIZETNI MERT AZ ELŐZŐ UR AKI LEÜTÖTTE ANNAK ESZE ÁGÁBAN SEM VOLT HÁZAT VENNI CSAK PROBÁLKOZOTT!!!!! TERMÉSZETESEN HA LEÜTI AZ AUKCIÓT AKKOR NEM KÖTELES MEGVENNI HA MEGTEKINTÉSKOR NEM FELEL MEG NYUGODTAN ELÁLHAT A VÉTELTŐL( DE NEM HSZEM HOGY NEM FELELNE MEG INKÁBB LE LESZ NYÜGÖZVE)



Jelenlegi ára: 2 200 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 13:14
. Családi Ház 70nm Mélyen áron alul!!!! - Jelenlegi ára: 2 200 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése